Tatilin son gününde gönüllerince eğlendiler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muş Valisi Avni Çakır ve eşi Bahar Çakır, Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklar için Güzeldağ Kayak Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe katıldı.

Çocuklarla oyunlar oynayan Vali Çakır, “Sömestr tatilinin son gününde güzel bir etkinlik yaptık. Çocuklarımızla beraber kızaklarla kaydık” dedi….

MİAHABER-BHA

Muş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliğiyle Güzeldağ Kayak Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, Çocuk Evleri Sitesi’nde koruma ve bakım altında bulunan çocuklar, sömestr tatilinin son gününde eğlenceli dakikalar yaşadı. Güzeldağ Kayak Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte çocuklar, kızaklarla kayarak karın keyfini çıkardı.

SICACIK ÇAY İÇTİLER

Etkinliğe Vali Avni Çakır ve eşi Bahar Çakır, Vali yardımcıları Cihat Abukan ile Mustafa Batuhan Alpboğa ve eşleri de katıldı. Hafta sonunu kayak merkezinde geçiren vatandaşları, kayakseverler ve çocuklar ile bir araya gelen Vali Çakır ve eşi Bahar Çakır, onlarla sohbet edip, çay içti.

“HERKESİ DAVET EDİYORUM”

Çocukların moral depolaması için etkinlik düzenlediklerini belirten Vali Çakır, “Sömestr tatilinin son gününde güzel bir etkinlik yaptık. Çocuklarımızla beraber kızaklarla kaydık ve güzel havanın tadını çıkardık. Çocuklarımızla beraber yemek yedik. İkinci yarıyıla da onları bomba gibi hazırlamış olacağız. Güzeldağ Kayak Merkezi bölgedeki ulaşım imkânının kolaylığı ile şehir merkezin hemen yanında. Şu anda kar yüksekliği yaklaşık 50 santim civarındadır. Herkesi kayak merkezine davet ediyorum” diye konuştu.

Tatilin son gününde gönüllerince eğlendiler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir