Staj ve Çıraklık Mağdurları Federasyonu gerçek rakamı açıkladı

Staj ve Çıraklık Mağdurları Federasyonu, EYT'den faydalanacak toplam kişi sayısını açıkladı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Staj ve Çıraklık Mağdurları Federasyonu gerçek rakamı açıkladı

İzmir Staj ve Çıraklık Mağdurları Dernek Başkanı Semiha Özek konu ile ilgili yaptığı açıklamada,  “Aldığımız bilgilere göre ilk aşamada 50 bin kişi sonrasında şartlara uyum sağlayan 200 bin kişi olmak üzere toplamda 250 bin kişi emekli olacak” dedi.

Staj ve Çıraklık Mağdurları Federasyonu gerçek rakamı açıkladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 9 Ekim 2023, 16:55

    Izmır staj ve çıraklık derneği başkanı semiha özek. Aldığımız bilgiye göre diyorsunuz. Aldiginiz bilginin yanlış sayı olduğunu bilmiyormusunuz. Toplamda staj ve çıraklık sayısı 1.100 milyon kişi var. Ilk etapta 240 bin kisi emekli olacak sonra kalan 850 bin kisi yıllara bölünerek emekli olacak.magdur sayisini bu sekilde oldugunu Sagir sultan duydu ama siz duymamissiniz sayın başkan. Egerki sizde bu yanlış bilgiye onay vererek aciklama yapiyorsaniz yazıklar olsun. Siz staj ve ciraklik magdurlarıni temsil etmiyorsinuz demektir.

    Cevapla
  2. 9 Ekim 2023, 19:12

    Başkan Semiha ÖZEK siz staj ve çırak mağdurlarını temsil etmiyorsunuz temsil ediyor olsaydınız sayının toplamda. 1.100 milyon olup ilk etapta emekli olacakların 240 bin kişi olduğunu kalanında peyderpey yıllara bölünerek emekli olacagını bilirdiniz. Ona göre açıklama yapardınız.Bu nasıl bir acıklama..

    Cevapla
  3. 9 Ekim 2023, 19:13

    siz staj ve çırak mağdurlarını temsil etmiyorsunuz temsil ediyor olsaydınız sayının toplamda. 1.100 milyon olup ilk etapta emekli olacakların 240 bin kişi olduğunu kalanında peyderpey yıllara bölünerek emekli olacagını bilirdiniz. Ona göre açıklama yapardınız.Bu nasıl bir acıklama..

    Cevapla
  4. 9 Ekim 2023, 19:43

    yukarıda yazılı staj ve çırak mğdurlarıyla ilgili yapılan açıklama yanlış bir açıklamadır staj mağduru olarak izmir dernek başkanını kınıyorum. 99 öncesi mağdur sayısı 1.100 milyon kişidir. ilk etaptada 240 bin kişi emekli olacak. dernek başkanı bu bilgileri bilmiyormu. nasıl böyle bir açıklama yapar..

    Cevapla