Sokakların silahlandırılmasından, rehabilitasyonuna

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Batman’da bir zamanlar silahların konuştuğu sokaklar şimdi sağlıklaştırılarak ışıl ışıl hale geldi.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, “Her gün daha güzel bir Batman için durmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz” dedi….

Resim

CADE VE SOKAKLAR IŞIL IŞIL

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’ın talimatıyla Batman Belediyesinin ekipman desteğiyle, Kozluk Kaymakamlığı ve Kozluk Belediyesi’nin koordinasyonunda Kozluk Yukarı Çarşı ve Hastane Yolu Ova Caddesi’nde başlatılan kaldırım, yol yapımı, dekoratif aydınlatma yapımı ve tadilatı çalışmaları tamamlandı.

Vali Ekrem Canalp, “Her gün daha güzel bir Batman için durmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz.  Kozluk’a hayırlı olsun” dedi.

Resim

SOKAKLARIN SİLAHLANDIRILMASI DEĞİL,
SAĞLIKLAŞTIRILMASI..
!

Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş da, “Sokakların silahlandırılması değil sağlıklaştırılmasını yapıyoruz” dedi.

Göktaş, “Valimiz Sayın Ekrem Canalp’ın liderliğinde sadece iki gözümüz Batman’da değil ilçelerimizde ve dahi tüm köylerimizde Büyükşehir konsepti çerçevesinde kıymetli hemşehrilerimize hizmet etme gayretini göstermeye devam etmekteyiz” ifadesini kullandı.

Vali Yardımcısı Göktaş, “İlimizin muhtelif bölgelerinde kıymetli muhtarlarımızla işbirliği içerisinde mahalle buluşmalarında  vatandaşlarımızdan gelen talepleri de bir bir yerine getirmeye
devam ediyoruz. 5 adet sokak sağlıklaştırması, 3 mahallede asfalt serimi, 11 mahallede parke taşı döşemesi, 7 mahallede led aydınlatma, 15 yeni park yaptık” dedi.

 

Sokakların silahlandırılmasından, rehabilitasyonuna

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir