SERKA, 2 Milyonluk teknik destek verecek

Serhat İlleri Kalkınma Ajansı (SERKA), “Milli Teknoloji Hamlesi” kapsamında 2 Milyon lira destek verecek.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SERKA, 2 Milyonluk teknik destek verecek

ARDAHAN-BHA

Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinde faaliyet yürüten Serhat Kalkınma Ajansı 2024 yılı teknik destek programı kapsamında 2 milyon lira destek vereceğini duyurdu.

Serhat Kalkınma Ajansı’nın Teknik Destek programıyla, bölgedeki yerel aktörlerin bölgesel kalkınma açısından önem arz eden, ancak kurumsal kapasite eksikliği nedeniyle hazırlık ve uygulama aşamalarında sıkıntı ile karşılaşılan çalışmalarına eğitim verme, program ve proje hazırlamasına katkı sağlama, danışmanlık sağlama, lobi faaliyetleri ve uluslararası ilişkiler kurma gibi konularda destek sağlamak olacak. Programdan, kamu kurum ve kuruluşları, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, organize sanayi bölgeleri, sanayi siteleri, serbest bölge işleticileri, birlik ve kooperatifler, teknoloji transfer ofisi şirketleri ile teknoloji geliştirme bölgeleri, endüstri bölgeleri ve iş geliştirme merkezleri ile kâr amacı güden tüzel kişiler yararlanabilecek.

Teknik Destek Programı 2. Dönemi için son başvuru tarihi ise 30 Nisan 2024’e kadar e-devlet üzerinden giriş yapılarak KAYS sisteminin verdiği referans numarası ile yapılabilecek.

SERKA, 2 Milyonluk teknik destek verecek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir