‘Ölümcül sekans’ Ordu’da çekilecek

Türk sinemasının yeni ve başarılı yapımcılarından Okan Sadri Engin, Ordu'da çekeceği üçüncü filmi olan "Ölümcül Sekans" için çalışmalara başladı. Daha önceki filmleriyle uluslararası alanda büyük başarı elde eden Engin, bu sefer hem yönetmen koltuğunda hem de başrolde yer alacak.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Ölümcül sekans’ Ordu’da çekilecek

ORDU-BHA

Engin’in son filmi “KARŞILAŞMA” ile büyük beğeni toplamasının ardından, ödüllü yapımcı yeni projesi “Ölümcül Sekans” için hazırlıklara hız verdi. Sponsor çalışmalarını tamamlayan ekip, filmin çekim mekanlarını belirlemek üzere araştırmalarını sürdürüyor. Çekimlerin Nisan ayında başlaması planlanıyor.

“Sakat kalmış bir gaziyi canlandırıyor…”

Filmde Engin, sakat ve sağır kalmış bir gaziyi canlandıracak. Sakatlığı nedeniyle mutsuz bir hayat süren gazi karakteri, karısı ve çocuğunu bırakarak köydeki baba evine kafa dinlemek ve insanlardan uzaklaşmak için yerleşir. Ancak bir gece kapısının çalınması ve yaralı bir kadının yardım istemesiyle huzurlu köy hayatı, beklenmedik bir olaylar silsilesine dönüşür.

“Ölümcül Sekans”, psikolojik-dram türünde bir film olacak ve Engin’in imzasını taşıyan bir festivaller projesi olarak çekilecek. Oyuncu kadrosu ise hala şekillenmeye devam ediyor.

Okan Sadri Engin’in yeni projesi “Ölümcül Sekans”, Türk sinemasında güçlü bir iz bırakmaya aday gözüküyor. Başarılı yapımcının Ordu’da çekeceği film, sinemaseverleri heyecanlandırmaya şimdiden başladı.

‘Ölümcül sekans’ Ordu’da çekilecek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir