Hakkari Valisi taksicilerle bir araya geldi

Hakkari Valisi Ali Çelik, taksi durağını ziyaret etti. Çayı çok seven ve taksicilere “Çayınız var mı?” diye soran Vali Çelik, “Yanınızda çayınız varsa ve iyi insanlarla birlikteyseniz sorunlar mutlaka çözülür” dedi....

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


TAKSİ DURAĞI YENİLENDİ

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Hakkari Belediyesi tarafından yenilenen Merkez Taksi Durağını ziyaret etti.

Taksiciler ile sohbet eden Vali Çelik, yenilenen Taksi Durağının Hakkâri’ye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu ve bol kazançlar diledi. Taksicilerin çay ikramına teşekkür eden Vali Çelik, “Dünyanın en güzel şeyi çay, bundan daha güzel bir içecek yok” dedi.

Taksiciler ise Vali Çelik’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendisine teşekkür etti. 

SICAK ÇAYINIZ VE SAMİMİ SOHBETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Taksi durağı ziyareti ile ilgili sosyal medya hesabından video paylaşan Vali Çelik, “Yanınızda çayınız varsa ve iyi insanlarla birlikteyseniz sorunlar mutlaka çözülür. Belki zaman alır ama mutlaka bir çözüme ulaşılır. Sıcak çayınız, samimi sohbetiniz için teşekkür
ederim” ifadelerini kullandı.

Yanınızda çayınız varsa ve iyi insanlarla birlikteyseniz sorunlar mutlaka çözülür. Belki zaman alır ama mutlaka bir çözüme ulaşılır.

Sıcak çayınız, samimi sohbetiniz için teşekkür ederim.

????#Hakkâri Merkez #Taksi Durağı pic.twitter.com/0xsbgT3sCL

— Ali Çelik (@alicelik_64) February 7, 2024

Hakkari Valisi taksicilerle bir araya geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir