Başkan Budak, Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti

Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak, partisinin belediye başkanları çalıştayına katılmak için gittiği Ankara’da eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Budak, Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti

ARDAHAN-BHA

31 Mart yerel seçimlerinde Göle ilçesinde CHP’den belediye başkanı seçilen Gökhan Budak, Ankara ziyaretinde eski genel başkan Kılıçdaroğlu ile Ardahanlı vekil Deniz Demir’i çalışma ofislerinde ziyaret ederek, gündeme dair konularda fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Budak, Ankara’daki çalıştay sonrası yaptığı ziyaretleri sosyal medya hesabından paylaşarak Kılıçdaroğlu ve Demir’e misafirperverliği için teşekkür etti.

Budak, “7. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ankara’daki çalışma ofisinde ziyaret ettim. Yeni dönemde belediyemizin yapacağı projeleri dikkatle dinleyen, yol gösteren ve tüm Gölelilere selamlarını gönderen Kılıçdaroğlu’na nazik ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederim. Ayrıca Ankara Milletvekilimiz ve aynı zamanda hemşerimiz Deniz Demir ile birlikte Çankaya Belediye Başkanımız Hüseyin Can Güner’i de makamında ziyaret ettik. Önümüzdeki süreçte Çankaya Belediyemiz ile Göle Belediyemiz arasında yapacağımız ortak çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulunduk. Başkanımıza misafirperverliğinden dolayı, ziyaretimize eşlik eden Ankara Milletvekilimiz Deniz Demir’e de yakın ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Budak, Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir