ISPARTA-BHA

Isparta'nın zengin mutfak kültürü, Türk Mutfağı Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte yöresel tatlarla ve müzikle buluştu. Programa birçok protokol üyesi ve öğrenci yoğun ilgi gösterdi. Köklerinden geleceğe uzanan zengin tatlarla, geleneksel lezzetlerimizi yaşatmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Türk Mutfağı Haftası, Isparta’da renkli bir etkinlikle kutlandı. Etkinlik, İl Müdürlüğü binasında gerçekleşirken; Isparta'nın eşsiz yöresel yemekleri katılımcılara sunularak adeta lezzet şöleni yaşatıldı.

Canlı müzik programının da eşlik ettiği kutlamaya, Vali Yardımcısı Adanan Tezcan, İl Müdürü Vural Oğuzlar, Süleyman Demirel Üniversitesi’nden Prof. Dr. Şirvan Şen Demir, Doç. Dr. Gökhan Yılmaz, Doç. Dr. Apdullah Bakır ve Öğr. Gör. Hüseyin Duman katıldı. Ayrıca Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Çağrı Kaya, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı İlknur Canbulat, Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, Gönen İpekeller Kadın Kooperatifi Başkanı Ayşe Sevim Bozdoğan ve çok sayıda öğrenci de etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.

4 kişi, gitar, akordeon, hoparlör ve saksafon görseli olabilir

5 kişi, ders çalışan insanlar, keman ve klarnet görseli olabilir

10 kişi, takım elbise ve aydınlatma görseli olabilir

Isparta'da trafiği rahatlatacak adımlar atılıyor Isparta'da trafiği rahatlatacak adımlar atılıyor

1 kişi, kürsü ve şunu diyen bir yazı 'TÜRK MUTFAGI ISPARTA 21-27MAYIS20 21-2 27 MAYIS 20 21- Q用 E a a00 o 00600' görseli olabilir

1 kişi, ders çalışıyor ve yazı görseli olabilir