Hakkari polisinden kitap okuma etkinliği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hakkari polisinden kitap okuma etkinliğiHakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri çeşitli okullarda kitap okuma etkinliğini sürdürüyor.
Hakkari polisi geleceğin teminatı olan gençleri kitap okumaya teşvik etmek ve gençlere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla Hakkari Merkez Ahmed-i Hani İlk-ortaokulu’ndaki çocuklarla bir araya gelerek kitap okuma ,soru-cevap etkinlikleri yapıp hediyeler taktim etti.
 
Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri Hakkari merkez başta olmak üzere ilçe ve beldelerinde öğrencilere yönelik eğitim faaliyetlerini sürdürüyor.
 
Şehit ve gazi aileleri ziyaretleri, ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli birçok faaliyette büyük görevler üsteleyen Hakkari polisi eğitime ise büyük destek veriyor.
 
İl Emniyet Müdürlüğü Yardımcısı Fatih Ünsal, ve beraberindeki toplum polisi il ve ilçelerdeki okullarda okuma etkinliklerini sürdürüyor. Maskot polis ile birlikte ziyaret ettikleri okullarda öğrencilerin sevgisini kazanan Hakkari polisi okuma etkinliği, düzenleyerek öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendiriyorlar.
 
Hakkari Merkez Ahmed-i Hani İlk-ortaokulu’ndak etkinlik düzenleyen Hakkari polisi, öğrencilerle aynı masaları paylaşarak, onlara neşeli saatler yaşadılar.
 
Öğrenci velilileri ise Hakkari polisinin sosyal ve kültürel faaliyetlerde olduğu gibi eğitimde de çocukları yanlız bırakmadığını belirterek, normal polislik görevinin yaşında halkla kaynaşmayı da sağlayan Hakkari polisine teşekkür ettiler. (HAKAN TAŞ)

Hakkari polisinden kitap okuma etkinliği