Gazilere evlerinde misafir oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazilere evlerinde misafir olduŞanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, ilçedeki gaziler ile ailelerini evlerinde ziyaret etti. Gazilerle sohbet eden Erdoğan, “Sizler bizim başımızın tacısınız” dedi.

Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, ilçe merkezinden başlayarak Gazi Mehmet Açar, Kıbrıs Gazisi Mehmet Cevdet Gerçek, Kore Gazisi Osman Uçar’ı, Altınova mahallesinde Kıbrıs Gazisi Mehmet Hanifi Küçükaçar’ı, Kalkan mahallesinde Kıbrıs Gazisi Bahri Erbil ve ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Gazilerin ve ailelerinin başının tacı olduğunu belirten Kaymakam Erdoğan, “Devletimizin ve milletimizin bize emaneti olan değerli Gazilerimiz ve ailelerine minnet borçluyuz. Her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanındayız” diye konuştu.
Çocukları hediyelerle sevindiren Kaymakam Erdoğan, “Şehitlerimize ve vefat eden gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, yaşayan gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.

Ziyarette Kaymakam Erdoğan’a, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Hüseyin Sert, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Ahmet Oğuz, İlçe Müftüsü Muhammed Ahıskalı ve Şehit ve Gaziler Dernek Başkanı Abdullah Uçar eşlik etti. (Mia Haber)

Gazilere evlerinde misafir oldu