ÇTSO YÖNETİMİ ÇANAKKALE BOĞAZ VE GARNİZON KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÇTSO YÖNETİMİ ÇANAKKALE BOĞAZ VE GARNİZON KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİÇanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yeni Yönetim Kurulu üyeleri, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit’iziyaret etti.
Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanlığında gerçekleşen ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Sayman Üye Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelik, Ayşe Önen Özoğuz, Deniz Tennioğlu, Şakir Kutluay ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.
Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Yönetim Kurulu olarak, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk. Çanakkale İli, 671 km. ile Türkiye’nin en büyük ikinci kıyı ve sahil şeridine sahip şehridir. Bizler de bu doğal kaynağımızı, İlimizin ve Ülkemizin ekonomisine kazandıracak çalışmaları hayata geçirmeyi planlıyoruz.Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit’e işbirliği ve destekleri için teşekkür ediyorum.”dedi.
Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit; “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yeni Yönetim Kurulunun nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, kendilerine yeni çalışma dönemlerinde başarılar diliyorum.”dedi. (Birol Güngördü)

ÇTSO YÖNETİMİ ÇANAKKALE BOĞAZ VE GARNİZON KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ