Belediye başkanı Tuncer Kaplan ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Gökgöz, Bartın’lılarla bir araya geldi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye başkanı Tuncer Kaplan ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Gökgöz, Bartın’lılarla bir araya geldi.Yaşar TONBAK/ Beypazarı (BHA)- Beypazarı belediye başkanı Tuncer Kaplan AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Gökgöz ile birlikte Beypazarı’nda yaşayan Bartınlılarla bir araya geldi.
Beypazarı İlçesinde yaşayan Bartın’lılar birlik ve dayanışma içinde yaşadıkları Beypazarı ilçesinde verdikleri iftar sofrasında bir araya geldi.
Belediye başkanı Tuncer Kaplan, AK Parti İlçe Mehmet Gökgöz, iftar yemeği sonrasında Bartın’lılarla bir araya geldiğini ve onlarla sohbet ettiklerini söyledi.
AK Parti İlçe başkanı Mehmet Gökgöz’de, Bartın’lılarla Beypazarı ilçesinde yılladır birlikte yaşam sürdüklerini söyledi.
Bartın’lılar ile Beypazarı’nın birbirilerine Kız alıp vermenin yaşandığını anlatan AK Parti İlçe başkanı Gökgöz, şunları kaydetti:
“Bartın’lılar çalışkanlıkları ile bilinmektedirler. Her alanda, her mekanda bir araya gelmeye çalışıyoruz. Beypazarı İlçesinde bulunan Bartınlı esnaflarımızla da istişarede bulunuyoruz. Bu akşamda güzel bir sohbet oldu. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlikleri daim olsun.
 
. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Belediye başkanı Tuncer Kaplan ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Gökgöz, Bartın’lılarla bir araya geldi.