Başkan Deveciler Çocuk Bakımevleri Ve Sosyal Etkinlik Merkezindeki Öğretmenlere Ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Deveciler  Çocuk Bakımevleri Ve Sosyal Etkinlik Merkezindeki Öğretmenlere ZiyaretÖğretmenler Günü dolayısıyla Balıkesir’in Burhaniye ilçe Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Belediyeye ait çocuk bakımevleri ve Sosyal Etkinlik Merkezi’nde görev yapan öğretmenleri ziyaret etti.
İlk olarak BURSEM (Burhaniye Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi)’de öğretmenlerle buluştu. Öğretmenlerle sohbet ederek tek tek öğretmenlere hediyelerini veren Başkan Deveciler, daha sonra Burhaniye Belediyesi Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Çocuk Bakımevi ve Burhaniye Belediyesi Nur Çakıroğlu Albak Çocuk Bakımevinde görevli öğretmenleri ziyaret etti.
Düzenlenen ziyarette eğitim gören çocuklar ve öğretmenlere bir araya gelen Başkan Deveciler, öğretmenliğin önemine değindi. Deveciler, “Öğretmenlerimiz, yolumuzu aydınlatan ışıktır. Yarınlarımızın şekillenmesi, geleceğimizin daha yaşanılabilir olması adına öğretmenlerimize büyük görev düşmektedir..” dedi. Öğretmenlerle tek tek görüşen Deveciler başarılar dileyerek, “ Aydınlık yarınları şekillendirecek öğretmen ve öğrencilerimiz için her türlü projeyi destekliyoruz; görev süremizce dershane ve kreşlerimizi faaliyete geçirdik, üniversite bursu veriyoruz, karanlığı aydınlığa çıkaracak her türlü projeyi de destekleyeceğiz, Sizlerin huzurunda tüm Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi. (10numarabasın)

Başkan Deveciler Çocuk Bakımevleri Ve Sosyal Etkinlik Merkezindeki Öğretmenlere Ziyaret