AK Parti Kars Milletvekili Prof.Dr. Yunus Kılıç: “Kars’ta, oylarınızı Muş’tan gelen, sizi tanımayan birine vermeyin”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Kars Milletvekili Prof.Dr. Yunus Kılıç: “Kars’ta, oylarınızı Muş’tan gelen, sizi tanımayan birine vermeyin”ERCÜMENT DAŞDELEN – KARS (BHA) – AK Parti Kars Milletvekili ve Milletvekili adayı TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, “Kıymetli Kars halkı, oylarınızı Muş’tan gelen, sizi tanımayan birine vermeyin” dedi.
Kars’ta seçim çalışmalarını yürüten AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, köylere giderek AK Parti hükümetinin ve kendilerinin yaptığı çalışmaları anlatıyor.
AK Parti Kars Milletvekili ve Milletvekili adayı Prof. Dr. Yunus Kılıç: ”Muş’tan gelmiş biri Kars’a ne kadar hizmet edebilecek. Kıymetli Kars halkı, oylarınızı Muş’tan gelen, sizi tanımayan birine vermeyin. Selim’in Sarıgün köy muhtarı Veli Altun’u nerden bilecek, Sarıkamış Sırataşlar muhtarı Ersin Ünaldı’yı nerden bilecek. Ama ben bilirim, bırak bilmeyi evlatlarını, dedelerini dahi bilirim. O nedenle Kars’a en iyi hizmeti Karsın evlatları yapacaktır” diye konuştu.
Kars’ta insana dokunan, insanın hayatını kolaylaştıran, yaşam standartlarını yükselten işler yaptıklarını anlatan AK Parti Kars Milletvekili ve Milletvekili adayı Prof. Dr. Yunus Kılıç, tarım ve hayvancılıkla ilgili de Karslı çiftçilere ciddi katkıda bulunduklarını söyledi.
Yeni dönemde çok daha güzel hizmetlerle Kars’a katkı sağlayacaklarını belirten Kılıç, seçmenlerden de Kars’a ve Karslılara sahip çıkmasını istedi.
Kılıç şöyle devam etti: “Değerli hemşehrilerim sizden ricam şu. Şimdi HDP’nin, (Yeşil Sol Parinin) adayı Muş milletvekili Tuncelili bir siyasetçi. Allah aşkına size soruyorum. Muş’tan gelen biri Sarıkamış’ı birine sormadan bulabilir mi? Bulamaz. Kars’ın Arpaçay ilçesine bağlı eski ismi Pergit olan köyün yeni isminin Çatma köyü olduğunu bilebilirler mi? asla bilemezler. Zöhrep köyünün muhtarının Çetin Çobanoğlu olduğunu bilebilir mi? asla bilmez. Onlar Kars’ı tanıyana kadar yeni seçimler gelmiş olur. O nedenle lütfen bu hataya düşmeyin. Oylarınızı size faydası olmayacak kişilere vermeyin. Sizi bilen sizi tanıyan size hizmet vermiş kişilere oy verin. ”
İl, ilçe, köy ziyaretleri sırasında coşkuyla karşılanan AK Parti Kars Milletvekili adayı Prof.Dr. Yunus Kılıç, ziyaretlerde AK Parti hükümetleri döneminde yapılan yatırımları anlatıyor ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileterek destek istiyor.
AK Parti Kars Milletvekili adayı Prof.Dr. Yunus Kılıç, Kars’ı Milletvekili bazında TBMM’de en yüksek sayı ile temsil etmek için tüm gücüyle dur durak bilmeden kapı kapı dolaşıp vatandaşlarla görüşmelerini sürdürüyor.
AK Parti Milletvekili adayı Prof. Dr. Yunus Kılıç, bir yandan Türkiye Yüzyılı ve AK Parti’nin 2023 hedefleri ve hizmetlerini anlatarak diğer yandan da önümüzdeki süreçte yapılması planlananlar üzerine fikirleri aktarıyor. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

AK Parti Kars Milletvekili Prof.Dr. Yunus Kılıç: “Kars’ta, oylarınızı Muş’tan gelen, sizi tanımayan birine vermeyin”